روش چهلم: اینکه به منابع غذایی امن و مطمئن دسترسی دارید

  • ۲ سال پیش
  • ۳۳۵
  • 0

حقوق بین‌الملل این امکان را با تدوین استانداردهایی در مورد مواد غذایی فراهم آورده است. فعالیت‌های متعددی در چارچوب حقوق بین‌الملل و بدین منظور انجام شده است. به عنوان مثال یک کمیسیون مشترک میان سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد و سازمان بهداشت جهانی تشکیل شده است که تا کنون چیزی بالغ بر ۵۰۰۰ استاندارد مختلف در مورد مواد غذایی تدوین و مصوب نموده است. اگرچه بسیاری از این استانداردها قالب معاهده‌ای ندارند اما مسلم است که کشورهای عضو یک سازمان بین‌المللی موظف به پذیرش و اجرای مصوبات آن سازمان هستند. در این حالت، عضویت در سازمان برای الزام‌آور بودن چنین استانداردهایی کافی است و ضرورتی برای تنظیم معاهده‌ای جداگانه وجود ندارد. یکی دیگر از مجموعه قواعدی که به حوزه‌ی سلامت تغذیه پرداخته‌اند کنوانسیون بین‌المللی حفاظت از گیاهان مورخ ۱۹۵۱می‌باشد. سازمان تجارت جهانی نیز موافقتنامه‌هایی در مورد آزادسازی تجارت مواد غذایی حیاتی تدوین نموده است.

امتیاز این مطلب
به این مطلب امتیاز دهید
[مجموع آرای ثبت شده: 0 میانگین امتیاز مطلب: 0]
  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.